• Formació Empreses

    In Company

Formació in Company

Des de l'ESVEN considerem que és fonamental desenvolupar constantment els equips comercials i tots aquells departaments que estan en contacte amb el client.

La comprensió del client per poder produir productes/ serveis són la clau per què les empreses que volen ser competitives en els propers anys aconsegueixin tenir clients satisfets i, per tant, fidelitzats.

Considerem útil desenvolupar un programa modular que pretén oferir eines als equips comercials per enfrontar-se a les situacions de crisis.

Es parteix de la idea que les empreses han d'oferir valor als seus clients per poder fidelitzar-los i mantenir el seu nivell competitiu.

En èpoques de canvi i crisi, la fidelització es converteix en una eina clau per a la subsistència.


Metodologia

Els nostres cursos són dinàmics, basats en activitats individuals, en parelles i en grups. S'utilitzen mitjans audiovisuals, mètode del cas i dinàmiques de grup, Role Play, exercicis de problem solving i presa de decisions.

Itineraris formatius

El catàleg ofereix 9 itineraris formatius compost per mòduls. Aquests itineraris serveixen de guia per què el responsable de la formació pugui seleccionar el que millor s'adapti a les necessitats de l'equip: comercials, venedors, representants autònoms, col·legiats, directors comercials d'empresa, estudiants universitaris, estudiants de formació professional...

Són cursos adaptats a cada alumne segons la formació requerida. Una vegada superada aquesta formació, els alumnes reben el certificat de formació ESVEN.

Inscriu-te


Informació bàsica sobre protecció de Dades.
Responsable. Identitat:
Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB), del qual ESVEN és el seu centre formatiu. CIF: Q0873007I.
Contacte Delegat de Protecció de Dades: dpd@coacb.com.
Finalitat: Resoldre les seves consultes i informar sobre cursos, novetats, serveis, productes o esdeveniments d'ESVEN i COACB.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran dades a tercers.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així como altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Política de Privacitat a la nostra pàgina web.